Boost je inkoop & verkoop met leads

Plan een gesprek

Vastgoed marketing

U bent vastgoedmakelaar of projectontwikkelaar en wil meer panden inkopen of sneller woningen en appartementen verkopen? Wil u minder afhankelijk worden van portaalsites of koude prospectie om panden in te kopen? Dan is een goede marketingstrategie van groot belang!

Uniek marketingplan op maat

Thys Communicatie heeft dankzij jarenlange ervaring als marketeer voor de vastgoedsector een uniek marketingplan ontwikkeld. Onze aanpak voor meer aanvragen via uw eigen site is reeds getest en goed bevonden door vele succesvolle collega-vastgoedkantoren en vastgoedmakelaars. Ontdek hieronder hoe ook uw vastgoedkantoor met de juiste marketingstrategie nog sterker kan groeien!

Analyse vastgoedmarketing

Initieel onderzoeken we uw naamsbekendheid, imago en vindbaarheid bij (ver)kopers en (ver)huurders in uw regio. We analyseren uw marketingplan, website, borden, marketinguitgaven… Vervolgens stemmen we uw marketingstrategie hierop af door gebruik te maken van een unieke marketingmix die focust op de beste vastgoedmedia.

Meer aanvragen via uw eigen website

Door de gebruiksvriendelijkheid van uw website te verbeteren kunnen we meer leads generen uit de huidige websitebezoekers. Hiervoor zijn vaak enkele kleine aanpassingen voldoende. Daarnaast gaan we de beste bezoekersbronnen versterken en de zwakste bronnen afstoten (lees: kosten besparen).

Aanvullend kunnen advertenties in zoekmachines uw (lokale) vindbaarheid bij (ver)kopers en (ver)huurders sterk verbeteren. Zoekmachineadvertenties zijn eveneens een héél interessante marketingmethode voor de lancering en verkoop van nieuwbouwprojecten in combinatie met actiegerichte reclame via folders/printmedia en ondersteuning via Social Media.

Tot slot optimaliseren we uw imago bij potentiële kopers ondermeer door social media training en strategie rond Instagram, Facebook … Hierdoor komt u vaker positief in beeld en stijgt het vertrouwen in uw vastgoedkantoor en de kans dat u first-in-mind bent wanneer men vastgoed wil verkopen of verhuren.

In het (bedrijfs)leven kan je bereiken wat je wil. Toch als je er hard en slim genoeg voor wil werken. Ik geloof dat jij dat kan en samen, gaan we ervoor!

Pieter Thys

Tevreden
klanten

De Wase Aquarium & Vijverwinkel

Met onze vorige communicatiepartners behaalden we ondermaatse marketingresultaten en werden we belast met hopen extra werk. Sedert onze samenwerking met Thys Communicatie wordt er heel wat werk en zorgen uit handen genomen en zijn de resultaten terug op en top! De inspanningen van Tom & zijn team zijn duidelijk voelbaar in onze zaak, waar we […]

Jansen Real Estate

Ik merkte al meteen vanaf het begin toen ze ons contacteerden, dat ze geen typisch verkooppraatje hadden en dat trok mijn aandacht. Op dat moment hadden we ook echt nood aan hulp gezien onze beperkte marketingkennis. Het feit dat ze al ervaring hadden in de vastgoedsector, was dan ook mooi meegenomen. Er werd ons ook […]

Alracon

In de coronaperiode merkten we dat het écht wel nodig was om op online in te zetten, dit deden we veel te weinig. Na wat zoekwerk, hadden we meteen een goed gevoel bij Thys Communicatie et voilà, we hadden onze ideale communicatiepartner gevonden.

Viola Interior & Design bv

Pieter is één van de meest gedreven en betrouwbare personen die ik ken en het klikt ook echt goed tussen ons. Iedere keer als ik een meeting met hem heb gehad, treed ik vol inspiratie weer naar buiten.

Webdesign, Online marketing, Strategisch advies

Draadmagazijn

Zonder Pieter en zijn team stonden we niet waar we vandaag staan.

Online marketing, Strategisch advies

't Hoveniersbedrijf

Inspirerend, snel, strategisch en resultaatgericht is wat de werkwijze van Thys Communicatie goed samenvat.

Bouw webshop, Branding, Online marketing, Strategisch advies

Flex Spanplafonds

Thys communicatie organiseert de marketing voor Flex Spanplafonds. Hierdoor hou ik mijn eigen handen vrij voor de zaken waar ik zelf sterk en gemotiveerd in ben of voor zaken die plezier brengen.

Bouw website, Online marketing, Strategisch advies

immo surplus

Persoonlijk advies op maat en betrokkenheid staan centraal bij Thys Communicatie.

Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies, Vastgoedmarketing

Bezettingswerken Fransen

Marketing en sales zijn de motor van een bedrijf. Wat Thys Communicatie zo speciaal maakt voor ons is dat zij de beide perfect op elkaar afstemmen.

Bouw website, HR werving, Online marketing, Strategisch advies

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Vragen? Contacteer ons!