Jansen Real Estate

Ik merkte al meteen vanaf het begin toen ze ons contacteerden, dat ze geen typisch verkooppraatje hadden en dat trok mijn aandacht. Op dat moment hadden we ook echt nood aan hulp gezien onze beperkte marketingkennis. Het feit dat ze al ervaring hadden in de vastgoedsector, was dan ook mooi meegenomen. Er werd ons ook gegarandeerd dat ze geen klanten wierven die tot onze rechtstreekse concurrenten konden behoren, iets wat toch niet onbelangrijk is. We zijn initieel aan een klein concept gestart, maar hebben na een jaar toch besloten om op te schakelen. Deels omdat de prijzen bij andere marketingbureaus hoger lagen en deels omdat we dan ook maandelijkse redactiemeetings hadden, iets waar we wel nood aan hadden. Onze samenwerking loopt enorm goed. Vragen worden altijd meteen beantwoord, er is een fijne klik met onze accountmanager Séverine en ze kunnen hun marketingadvies ook écht onderbouwen. Vandaag hebben we meer spontane aanvragen via onze website, zijn onze schattingen gestegen en krijgen we in het algemeen veel meer reacties.

Sylvie Loenders

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Persoonlijke service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve
strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.

Vragen? Contacteer ons!