Viola Interior & Design bv

Ik merkte dat ik nood had aan een nieuwe website en meer projectaanvragen/klanten wou, dus ging ik eens bij Thys Communicatie horen. Na een gesprek met Pieter was er geen twijfel meer mogelijk: ik zou klant worden. Dat is nu zo’n 2,5 jaar geleden en de (klant)aanvragen zijn nooit gestopt. Pieter is één van de meest gedreven en betrouwbare personen die ik ken en het klikt ook echt goed tussen ons. Iedere keer als ik een meeting met hem heb gehad, treed ik vol inspiratie weer naar buiten. Ik heb doorheen de jaren heel wat waardevolle tips gekregen, niet enkel over marketing, maar ook de communicatie met en hoe ik mij opstel tegenover mijn klanten, is er enorm op vooruitgegaan. Mijn bedrijf is immens gegroeid en ik ben een betere ondernemer geworden, allemaal dankzij Pieter en Thys Communicatie.

Idries Viola
  • Webdesign
  • Online marketing
  • Strategisch advies
Bezoek website

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Persoonlijke service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve
strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.

Vragen? Contacteer ons!