Boost de bezettingsgraad van uw hotel

Plan een gesprek

Hotelmarketing

Baat u een hotel uit maar zijn leegstaande kamers geen uitzondering op de regel of bent u nog op zoek naar die witte raaf om uw team te versterken? Wenst u minder afhankelijk te zijn van boekingssites waar u een hoge fee betaalt? Dan bent u in goede handen terechtgekomen.

Wij nemen de groei van uw hotel voor onze rekening.

Zodat u zich kan focussen op de beleving van uw gasten tijdens hun verblijf.

Een volgeboekt hotel dankzij online marketing? Ja, dat kan. Wij laten uw omzet stijgen en uw bedrijf groeien. Word onafhankelijk van allerhande boekingswebsites waar u geld verliest aan hoge commissies. Thys Communicatie heeft dankzij zijn jarenlange ervaring een uniek marketingplan ontwikkeld. Onze aanpak is reeds getest en goedgekeurd door succesvolle collega-hoteluitbaters. Ontdek hieronder hoe uw hotel met de juiste marketingstrategie nog sterker kan groeien.

Analyse hotelmarketing

We gaan van start met een onderzoek naar uw naamsbekendheid, imago, huidige aanpak, website en vindbaarheid bij potentiële hotelgasten. De zoektocht naar een hotel, event- of vergaderlocatie start vandaag de dag bijna altijd online. Laat uw potentiële klanten niet slaapwandelen naar de concurrentie maar wijs hen de weg naar uw hotel met behulp van een doordachte marketingstrategie.

Meer aanvragen via uw eigen website

Door de gebruiksvriendelijkheid van uw website te optimaliseren kunnen we meer leads genereren uit uw huidige websitebezoekers. Enkele kleine aanpassingen zijn hiervoor vaak voldoende. Daarnaast gaan we de beste bezoekersbronnen versterken en de zwakste bronnen afstoten om zo kosten te besparen.

Aanvullend kunnen advertenties in zoekmachines uw vindbaarheid sterk verbeteren. Zoekmachine advertenties zijn eveneens een héél interessante marketing methode om uw hotel bij zoekende, potentiële hotelgasten onder de aandacht te brengen.

Tot slot optimaliseren we uw imago bij potentiële klanten onder meer door een strategie uit te werken rond Instagram en Facebook. Hierdoor komt u vaker positief in beeld en stijgt het vertrouwen in uw hotel en de kans dat u first-in-mind bent wanneer men op zoek is naar een hotel/verblijf.

In het (bedrijfs)leven kan je bereiken wat je wil. Toch als je er hard en slim genoeg voor wil werken. Ik geloof dat jij dat kan en samen, gaan we ervoor!

Pieter Thys

Tevreden
klanten

De Wase Aquarium & Vijverwinkel

Met onze vorige communicatiepartners behaalden we ondermaatse marketingresultaten en werden we belast met hopen extra werk. Sedert onze samenwerking met Thys Communicatie wordt er heel wat werk en zorgen uit handen genomen en zijn de resultaten terug op en top! De inspanningen van Tom & zijn team zijn duidelijk voelbaar in onze zaak, waar we […]

Jansen Real Estate

Ik merkte al meteen vanaf het begin toen ze ons contacteerden, dat ze geen typisch verkooppraatje hadden en dat trok mijn aandacht. Op dat moment hadden we ook echt nood aan hulp gezien onze beperkte marketingkennis. Het feit dat ze al ervaring hadden in de vastgoedsector, was dan ook mooi meegenomen. Er werd ons ook […]

Alracon

In de coronaperiode merkten we dat het écht wel nodig was om op online in te zetten, dit deden we veel te weinig. Na wat zoekwerk, hadden we meteen een goed gevoel bij Thys Communicatie et voilà, we hadden onze ideale communicatiepartner gevonden.

Viola Interior & Design bv

Pieter is één van de meest gedreven en betrouwbare personen die ik ken en het klikt ook echt goed tussen ons. Iedere keer als ik een meeting met hem heb gehad, treed ik vol inspiratie weer naar buiten.

Webdesign, Online marketing, Strategisch advies

Draadmagazijn

Zonder Pieter en zijn team stonden we niet waar we vandaag staan.

Online marketing, Strategisch advies

't Hoveniersbedrijf

Inspirerend, snel, strategisch en resultaatgericht is wat de werkwijze van Thys Communicatie goed samenvat.

Bouw webshop, Branding, Online marketing, Strategisch advies

Flex Spanplafonds

Thys communicatie organiseert de marketing voor Flex Spanplafonds. Hierdoor hou ik mijn eigen handen vrij voor de zaken waar ik zelf sterk en gemotiveerd in ben of voor zaken die plezier brengen.

Bouw website, Online marketing, Strategisch advies

immo surplus

Persoonlijk advies op maat en betrokkenheid staan centraal bij Thys Communicatie.

Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies, Vastgoedmarketing

Bezettingswerken Fransen

Marketing en sales zijn de motor van een bedrijf. Wat Thys Communicatie zo speciaal maakt voor ons is dat zij de beide perfect op elkaar afstemmen.

Bouw website, HR werving, Online marketing, Strategisch advies

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Vragen? Contacteer ons!