Draadmagazijn

A.E.V. Afsluitingen stond een 10 jaar terug voor zijn grootste uitdaging. Namelijk de switch van installateur van hekwerken naar een klein- en groothandel in afsluitingsmaterialen. Om deze omschakeling te realiseren heeft Pieter ons niet alleen bijgestaan op vlak van de communicatie maar ook voor de lancering van onze webshop. Dankzij Pieter zijn vooropgestelde strategieën en helicopterview is onze webshop uitgegroeid tot de grootste van België.

Het voornaamste punt hierbij is de concurrentie steeds een stap voor zijn, dankzij de up-to-date kennis van Pieter en zijn directe aanpak schakelt Pieter altijd een (in realiteit zijn er dit soms drie) versnelling hoger en dat resulteert keer op keer in meetbaar succes. De visie en ervaring maken voor ons Thys communicatie een ideale partner, van marketingstrategie tot resultaat.

Zonder Pieter en zijn team stonden we niet waar we vandaag staan. Wil je je bedrijf dus laten groeien naar the next level? Dan kunnen wij u alleen maar Thys Communicatie aanraden!

Kamiel en Viktor Vandries
  • Online marketing
  • Strategisch advies
Bezoek website

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Persoonlijke service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve
strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.

Vragen? Contacteer ons!