Salesstrategie & salestraining

Inkoopcoaching vastgoedmakelaars
Plan een gesprek

Meer woningen inkopen dankzij inkooptraining voor vastgoedinkopers

Wil u maandelijks véél meer panden inkopen en groeien als vastgoedmakelaar of vastgoedkantoor? Wil u meer verdienen, meer winst maken en vooral meer plezier halen uit uw taak als inkoper of zaakvoerder? Informeer dan vrijblijvend naar de inkooptrainingen en inkoopcoachings voor vastgoedinkopers bij Thys Communicatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring voor de vastgoedsector hebben we een unieke inkoopstrategie ontwikkeld die getest en goed bevonden is door vele succesvolle collega-vastgoedkantoren en vastgoedmakelaars. Ontdek hieronder hoe ook uw vastgoedkantoor met de juiste inkoopstrategie en inkoopcoaching nog sterker kan groeien!

Neem nu Contact

Werk slimmer en verhoog het rendement op uw prospectietelefoontjes tot 500%

Vindt u het niet leuk om woningverkopers per telefoon te overtuigen om hun woning via uw vastgoedkantoor te verkopen? Bent u het beu om 10 tot 20 telefoontjes te doen om een afspraak te versieren? Steekt het uw ogen uit om meer borden van uw concurrent in het straatbeeld te zien? Zit niet bij de pakken en leer slimmer prospecteren en bellen dankzij een leidraad voor prospectie en inkooptelefoons die reeds voor vele gerenommeerde vastgoedmakelaars en vastgoedkantoren haar succes heeft bewezen. Schakel met uw vastgoedkantoor nu een versnelling hoger en informeer naar prospectietraining en inkoopcoaching door Thys Communicatie!

Meer aanvragen voor schattingen ontvangen

Verkoop meer en aan hogere commissies met onze 4-succes-inkoopstrategie

De “4-succes-inkoopstrategie” van Thys Communicatie leert u als vastgoedinkoper hoe u met dezelfde inspanning véél meer panden inkoopt aan realistische marktprijzen en aan hogere commissies, zelfs als uw concullega’s te lage commissies hanteren. Dit alles op een manier zodat u effectief een meerwaarde vormt voor uw klant, uw vastgoedkantoor als uzelf. Ontdek hoe onze inkoopstrategie en het cijfer “0,91” uw werkplezier, uw marktpositie en uw inkomsten énorm kan versterken.
Nieuwsgierig? Terecht! Neem nu contact, u gaat er geen spijt van krijgen. Mailen mag, los ervan is de beller sneller 😉 0489 93 28 99.

Vragen? Neem even contact.

Wil u meer informatie? Neem nu contact, we werken graag een voorstel uit op maat van uw bedrijf!

Snelle en Persoonlijke Service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership met u. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve Strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.