Zoekmachine Advertenties

Wil u gevonden worden in zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo? Wil u meer leads en klanten via uw eigen website? Dan is adverteren in zoekmachines voor uw bedrijf een interessante manier om uw online vindbaarheid enorm te verbeteren.

Waarom adverteren in zoekmachines

Zoekmachine adverteren zorgt ervoor dat uw website meer bezoekers krijgt. Daarnaast zorgen de betaalde advertenties op zoekmachines zoals Google en Bing dat uw bedrijfsnaam en website in zoekmachines via advertenties getoond wordt, wat een gunstig effect heeft op uw naamsbekendheid.

Uw advertenties worden best ingesteld zodat de zoekopdracht van de consument zo goed mogelijk is afgestemd op de pagina van de website waarop de bezoeker komt. Dit in combinatie met een sterk product aan een correcte prijs zorgt ervoor dat de consument een aangename ervaring heeft met als positief gevolg een hogere conversie (lees: meer verkoop en aanvragen).

Adverteren in zoekmachines is goedkoop

Via een Google Ads account of een Bing Ads account kan u goedkoop online adverteren. Vooral de kost per klik (CPC) en kost per lead (CPL) zijn veel gunstiger t.o.v. tradionele reclame zoals online bannering, tv- en krantenadvertenties. Thys Communicatie kan u begeleiden met het afstemmen van Google Ads, Bing ads en Yahoo ads campagnes op uw traditionele mediakanalen zodat u voordeel heeft van een cross-mediale aanpak.

En wat is dan SEA?

Zoekmachine adverteren wordt door professionals ook wel SEA genoemd, als er ooit iemand deze afkorting gebruikt bedoelt men gewoon “Search Engine Advertising”. SEA gaat hand in hand met SEO wat neerkomt op “Search Engine Optimalisation” of zoekmachineoptimalisatie.

Openbaarmakingsdocument van Google Ads betreffende werken met derden.

Adverteren in zoekmachines, Google Ads, Microsoft (Bing) Ads of andere online marketing?

Neem nu Contact met Thys Communicatie in Lummen, regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant!

Vragen? Neem even contact!

Wil u meer informatie? Neem nu contact, we werken graag een voorstel uit op maat van uw bedrijf!

Snelle en Persoonlijke Service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership met u. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve Strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO's en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.