Het roer stevig in handen

Plan een gesprek

Salescoaching

Verkopen lijkt eenvoudig, een verkoper helpt simpelweg een koper kopen. In de praktijk zien we echter dat “sales” vele uitdagingen kent. Verkopen is een werkwoord en vraagt dus de nodige inspanning om succes te boeken.

De HEROES-salesstrategie van Thys Communicatie is een leidraad om uw verkopers en account managers te trainen om efficiënter te verkopen en hun/uw groei te plannen.

  • Hunt
  • Emotionalise
  • Rationalise
  • Offer
  • Encourage
  • Sell

Salescoaching en tips voor verkopers

Geen enkele topondernemer realiseert prachtige resultaten zonder de nodige inspanningen. Gelukkig zijn er voldoende hulpmiddelen voorhanden om de meest efficiënte aanpak te hanteren. Bij verkopen is dat niet anders. Succesvol verkopen kan met een goede verkoopstrategie, de juiste hulpmiddelen, passie voor het product of de dienst en de job zelf natuurlijk. Met de juiste ondersteuning, kan uw verkoper elke uitdaging aan en behaalt hij uitzonderlijke resultaten.

Verkoopstrategie

Een goede strategie vormt de basis voor succes in verkoop. Tegenwoordig gaat een verkoopstrategie veel verder dan de verkoopafdeling zelf. Om topresultaten te bereiken, is er een commerciële strategie nodig waarbij marketing en sales hand in hand gaan. Wanneer productmanagement, marketing, sales en service-na-verkoop goed op elkaar worden afgestemd, heb je een stevige basis om uitstekende verkoopresultaten te behalen.

Hier maakt Thys Communicatie het verschil. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van KMO’s en zelfstandigen om hun groeidoelen te realiseren. Dat wil zeggen: meer verkoop, omzet en winst via sales- en marketingadvies, trainingen en coachings!

In het (bedrijfs)leven kan je bereiken wat je wil. Toch als je er hard en slim genoeg voor wil werken. Ik geloof dat jij dat kan en samen, gaan we ervoor!

Pieter Thys

Tevreden
klanten

Viola Interior & Design bv

Pieter is één van de meest gedreven en betrouwbare personen die ik ken en het klikt ook echt goed tussen ons. Iedere keer als ik een meeting met hem heb gehad, treed ik vol inspiratie weer naar buiten.

Webdesign, Online marketing, Strategisch advies

Immo Haven

De resultaten van Thys Communicatie overstijgen mijn verwachtingen en bij ons is een woord een woord.

Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies, Vastgoedmarketing

Draadmagazijn

Zonder Pieter en zijn team stonden we niet waar we vandaag staan.

Online marketing, Strategisch advies

't Hoveniersbedrijf

Inspirerend, snel, strategisch en resultaatgericht is wat de werkwijze van Thys Communicatie goed samenvat.

Bouw webshop, Branding, Online marketing, Strategisch advies

Flex Spanplafonds

Thys communicatie organiseert de marketing voor Flex Spanplafonds. Hierdoor hou ik mijn eigen handen vrij voor de zaken waar ik zelf sterk en gemotiveerd in ben of voor zaken die plezier brengen.

Bouw website, Online marketing, Strategisch advies

immo surplus

Persoonlijk advies op maat en betrokkenheid staan centraal bij Thys Communicatie.

Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies, Vastgoedmarketing

Kreapaint

Resultaten zijn aantoonbaar en liggen in de lijn van de vooropgestelde verwachtingen. De samenwerking met gans zijn team is alleen maar aan te raden.

Bouw website, Logo en huisstijl, Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies

Kaarsenhuisje

Dankzij Thys Communicatie is Kaarsenhuisje.be op 2 maand tijd geswitched van bij- naar hoofdactiviteit en mag ik ons daarin marktleider noemen.

Online marketing, Strategisch advies

Bezettingswerken Fransen

Marketing en sales zijn de motor van een bedrijf. Wat Thys Communicatie zo speciaal maakt voor ons is dat zij de beide perfect op elkaar afstemmen.

Bouw website, HR werving, Online marketing, Strategisch advies

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Vragen? Contacteer ons!