Het roer stevig in handen

Plan een gesprek

Salescoaching

Verkopen lijkt eenvoudig, een verkoper helpt simpelweg een koper kopen. In de praktijk zien we echter dat “sales” vele uitdagingen kent. Verkopen is een werkwoord en vraagt dus de nodige inspanning om succes te boeken.

De HEROES-salesstrategie van Thys Communicatie is een leidraad om uw verkopers en account managers te trainen om efficiënter te verkopen en hun/uw groei te plannen.

  • Hunt
  • Emotionalise
  • Rationalise
  • Offer
  • Encourage
  • Sell

Salescoaching en tips voor verkopers

Geen enkele topondernemer realiseert prachtige resultaten zonder de nodige inspanningen. Gelukkig zijn er voldoende hulpmiddelen voorhanden om de meest efficiënte aanpak te hanteren. Bij verkopen is dat niet anders. Succesvol verkopen kan met een goede verkoopstrategie, de juiste hulpmiddelen, passie voor het product of de dienst en de job zelf natuurlijk. Met de juiste ondersteuning, kan uw verkoper elke uitdaging aan en behaalt hij uitzonderlijke resultaten.

Verkoopstrategie

Een goede strategie vormt de basis voor succes in verkoop. Tegenwoordig gaat een verkoopstrategie veel verder dan de verkoopafdeling zelf. Om topresultaten te bereiken, is er een commerciële strategie nodig waarbij marketing en sales hand in hand gaan. Wanneer productmanagement, marketing, sales en service-na-verkoop goed op elkaar worden afgestemd, heb je een stevige basis om uitstekende verkoopresultaten te behalen.

Hier maakt Thys Communicatie het verschil. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van KMO’s en zelfstandigen om hun groeidoelen te realiseren. Dat wil zeggen: meer verkoop, omzet en winst via sales- en marketingadvies, trainingen en coachings!

In het (bedrijfs)leven kan je bereiken wat je wil. Toch als je er hard en slim genoeg voor wil werken. Ik geloof dat jij dat kan en samen, gaan we ervoor!

Pieter Thys

Tevreden
klanten

De Wase Aquarium & Vijverwinkel

Met onze vorige communicatiepartners behaalden we ondermaatse marketingresultaten en werden we belast met hopen extra werk. Sedert onze samenwerking met Thys Communicatie wordt er heel wat werk en zorgen uit handen genomen en zijn de resultaten terug op en top! De inspanningen van Tom & zijn team zijn duidelijk voelbaar in onze zaak, waar we […]

Jansen Real Estate

Ik merkte al meteen vanaf het begin toen ze ons contacteerden, dat ze geen typisch verkooppraatje hadden en dat trok mijn aandacht. Op dat moment hadden we ook echt nood aan hulp gezien onze beperkte marketingkennis. Het feit dat ze al ervaring hadden in de vastgoedsector, was dan ook mooi meegenomen. Er werd ons ook […]

Alracon

In de coronaperiode merkten we dat het écht wel nodig was om op online in te zetten, dit deden we veel te weinig. Na wat zoekwerk, hadden we meteen een goed gevoel bij Thys Communicatie et voilà, we hadden onze ideale communicatiepartner gevonden.

Viola Interior & Design bv

Pieter is één van de meest gedreven en betrouwbare personen die ik ken en het klikt ook echt goed tussen ons. Iedere keer als ik een meeting met hem heb gehad, treed ik vol inspiratie weer naar buiten.

Webdesign, Online marketing, Strategisch advies

Draadmagazijn

Zonder Pieter en zijn team stonden we niet waar we vandaag staan.

Online marketing, Strategisch advies

't Hoveniersbedrijf

Inspirerend, snel, strategisch en resultaatgericht is wat de werkwijze van Thys Communicatie goed samenvat.

Bouw webshop, Branding, Online marketing, Strategisch advies

Flex Spanplafonds

Thys communicatie organiseert de marketing voor Flex Spanplafonds. Hierdoor hou ik mijn eigen handen vrij voor de zaken waar ik zelf sterk en gemotiveerd in ben of voor zaken die plezier brengen.

Bouw website, Online marketing, Strategisch advies

immo surplus

Persoonlijk advies op maat en betrokkenheid staan centraal bij Thys Communicatie.

Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies, Vastgoedmarketing

Bezettingswerken Fransen

Marketing en sales zijn de motor van een bedrijf. Wat Thys Communicatie zo speciaal maakt voor ons is dat zij de beide perfect op elkaar afstemmen.

Bouw website, HR werving, Online marketing, Strategisch advies

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Vragen? Contacteer ons!