Meer woningen inkopen dankzij inkooptraining

Plan een gesprek

Inkoopcoaching advies

Wil u maandelijks véél meer panden inkopen en groeien als vastgoedmakelaar of vastgoedkantoor? Wil u meer verdienen, meer winst maken en vooral meer plezier halen uit uw taak als inkoper of zaakvoerder? Informeer dan vrijblijvend naar de inkooptrainingen en inkoopcoachings voor vastgoedinkopers bij Thys Communicatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring voor de vastgoedsector hebben we een unieke inkoopstrategie ontwikkeld die getest en goed bevonden is door vele succesvolle collega-vastgoedkantoren en vastgoedmakelaars. Ontdek hieronder hoe ook uw vastgoedkantoor met de juiste inkoopstrategie en inkoopcoaching nog sterker kan groeien!

 

Werk slimmer en verhoog het rendement op uw prospectietelefoontjes tot 500%

Vindt u het niet leuk om woningverkopers per telefoon te overtuigen om hun woning via uw vastgoedkantoor te verkopen? Bent u het beu om 10 tot 20 telefoontjes te doen om een afspraak te versieren? Steekt het uw ogen uit om meer borden van uw concurrent in het straatbeeld te zien? Zit niet bij de pakken en leer slimmer prospecteren en bellen dankzij een leidraad voor prospectie en inkooptelefoons die reeds voor vele gerenommeerde vastgoedmakelaars en vastgoedkantoren haar succes heeft bewezen. Schakel met uw vastgoedkantoor nu een versnelling hoger en informeer naar prospectietraining en inkoopcoaching door Thys Communicatie!

Verkoop meer en aan hogere commissies met onze 4-succes-inkoopstrategie

De “4-succes-inkoopstrategie” van Thys Communicatie leert u als vastgoedinkoper hoe u met dezelfde inspanning véél meer panden inkoopt aan realistische marktprijzen en aan hogere commissies, zelfs als uw concullega’s te lage commissies hanteren. Dit alles op een manier zodat u effectief een meerwaarde vormt voor uw klant, uw vastgoedkantoor als uzelf. Ontdek hoe onze inkoopstrategie en het cijfer “0,91” uw werkplezier, uw marktpositie en uw inkomsten énorm kan versterken.

Nieuwsgierig? Terecht! Neem nu contact, u gaat er geen spijt van krijgen. Mailen mag, los ervan is de beller sneller: +32 460 95 85 30‬.

In het (bedrijfs)leven kan je bereiken wat je wil. Toch als je er hard en slim genoeg voor wil werken. Ik geloof dat jij dat kan en samen, gaan we ervoor!

Pieter Thys

Tevreden
klanten

De Wase Aquarium & Vijverwinkel

Met onze vorige communicatiepartners behaalden we ondermaatse marketingresultaten en werden we belast met hopen extra werk. Sedert onze samenwerking met Thys Communicatie wordt er heel wat werk en zorgen uit handen genomen en zijn de resultaten terug op en top! De inspanningen van Tom & zijn team zijn duidelijk voelbaar in onze zaak, waar we […]

Jansen Real Estate

Ik merkte al meteen vanaf het begin toen ze ons contacteerden, dat ze geen typisch verkooppraatje hadden en dat trok mijn aandacht. Op dat moment hadden we ook echt nood aan hulp gezien onze beperkte marketingkennis. Het feit dat ze al ervaring hadden in de vastgoedsector, was dan ook mooi meegenomen. Er werd ons ook […]

Alracon

In de coronaperiode merkten we dat het écht wel nodig was om op online in te zetten, dit deden we veel te weinig. Na wat zoekwerk, hadden we meteen een goed gevoel bij Thys Communicatie et voilà, we hadden onze ideale communicatiepartner gevonden.

Viola Interior & Design bv

Pieter is één van de meest gedreven en betrouwbare personen die ik ken en het klikt ook echt goed tussen ons. Iedere keer als ik een meeting met hem heb gehad, treed ik vol inspiratie weer naar buiten.

Webdesign, Online marketing, Strategisch advies

Draadmagazijn

Zonder Pieter en zijn team stonden we niet waar we vandaag staan.

Online marketing, Strategisch advies

't Hoveniersbedrijf

Inspirerend, snel, strategisch en resultaatgericht is wat de werkwijze van Thys Communicatie goed samenvat.

Bouw webshop, Branding, Online marketing, Strategisch advies

Flex Spanplafonds

Thys communicatie organiseert de marketing voor Flex Spanplafonds. Hierdoor hou ik mijn eigen handen vrij voor de zaken waar ik zelf sterk en gemotiveerd in ben of voor zaken die plezier brengen.

Bouw website, Online marketing, Strategisch advies

immo surplus

Persoonlijk advies op maat en betrokkenheid staan centraal bij Thys Communicatie.

Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies, Vastgoedmarketing

Bezettingswerken Fransen

Marketing en sales zijn de motor van een bedrijf. Wat Thys Communicatie zo speciaal maakt voor ons is dat zij de beide perfect op elkaar afstemmen.

Bouw website, HR werving, Online marketing, Strategisch advies

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Vragen? Contacteer ons!