Mis de digitale boot niet

Plan een gesprek

Online marketing

Ontdek hoe klanten uw website bezoeken, via welke media aanvragen komen en hoe uw advertenties presteren. Hierdoor kan u de beste advertenties optimaliseren en meer rendement uit uw marketingbudget halen.

Een goede website is essentieel

Een goede website wordt technisch en visueel opgebouwd om een aangename gebruikerservaring aan de bezoeker te bieden en een maximum aan verkoop en aanvragen te realiseren. Wij hanteren een aantal criteria waarmee we uw website evalueren:

  • Conversieratio: het percentage websitebezoekers dat een aankoop of aanvraag doet.
  • Bounceratio: het percentage websitebezoekers dat uw website na 1 pagina verlaat.
  • Gemiddelde tijd op de site.
  • Uitstappagina’s
  • Cost per lead

Aan de hand van deze criteria stellen we een actieplan op met bijhorende briefing voor uw of onze websitebouwer. Onze focus ligt hierbij op specifiek advies voor de optimalisatie van uw website, zodat u meer aanvragen en klanten verkrijgt.

Maak uw bedrijf vindbaar

U mag een prachtige website hebben, maar als potentiële consumenten uw bedrijf niet terugvinden in zoekmachines zoals “Google” en “Bing”, levert deze website helaas niets op. Online marketing is eenvoudige wiskunde: hoe meer relevante websitebezoekers, hoe meer u verkoopt. Die relevantie is bij zoekmachines bijzonder groot: een consument is op zoek naar een dienst of product dat u aanbiedt in de regio waar u actief bent. Daarom is het zeer belangrijk dat u op zoveel mogelijk zoekwoorden die gelinkt zijn aan uw producten en/of diensten vindbaar bent in de zoekmachines en dus niet enkel op uw eigen naam.

Communiceer met klanten op Social Media zoals Instagram en Facebook

Facebook, Instagram, TikTok, WhatsApp, LinkedIn, Twitter, Youtube en andere sociale netwerken bieden uw bedrijf de mogelijkheid om zeer gericht in contact te treden met zowel uw huidige als toekomstige klanten.

In het (bedrijfs)leven kan je bereiken wat je wil. Toch als je er hard en slim genoeg voor wil werken. Ik geloof dat jij dat kan en samen, gaan we ervoor!

Pieter Thys

Tevreden
klanten

De Wase Aquarium & Vijverwinkel

Met onze vorige communicatiepartners behaalden we ondermaatse marketingresultaten en werden we belast met hopen extra werk. Sedert onze samenwerking met Thys Communicatie wordt er heel wat werk en zorgen uit handen genomen en zijn de resultaten terug op en top! De inspanningen van Tom & zijn team zijn duidelijk voelbaar in onze zaak, waar we […]

Jansen Real Estate

Ik merkte al meteen vanaf het begin toen ze ons contacteerden, dat ze geen typisch verkooppraatje hadden en dat trok mijn aandacht. Op dat moment hadden we ook echt nood aan hulp gezien onze beperkte marketingkennis. Het feit dat ze al ervaring hadden in de vastgoedsector, was dan ook mooi meegenomen. Er werd ons ook […]

Alracon

In de coronaperiode merkten we dat het écht wel nodig was om op online in te zetten, dit deden we veel te weinig. Na wat zoekwerk, hadden we meteen een goed gevoel bij Thys Communicatie et voilà, we hadden onze ideale communicatiepartner gevonden.

Viola Interior & Design bv

Pieter is één van de meest gedreven en betrouwbare personen die ik ken en het klikt ook echt goed tussen ons. Iedere keer als ik een meeting met hem heb gehad, treed ik vol inspiratie weer naar buiten.

Webdesign, Online marketing, Strategisch advies

Draadmagazijn

Zonder Pieter en zijn team stonden we niet waar we vandaag staan.

Online marketing, Strategisch advies

't Hoveniersbedrijf

Inspirerend, snel, strategisch en resultaatgericht is wat de werkwijze van Thys Communicatie goed samenvat.

Bouw webshop, Branding, Online marketing, Strategisch advies

Flex Spanplafonds

Thys communicatie organiseert de marketing voor Flex Spanplafonds. Hierdoor hou ik mijn eigen handen vrij voor de zaken waar ik zelf sterk en gemotiveerd in ben of voor zaken die plezier brengen.

Bouw website, Online marketing, Strategisch advies

immo surplus

Persoonlijk advies op maat en betrokkenheid staan centraal bij Thys Communicatie.

Online marketing, Sales coaching, Strategisch advies, Vastgoedmarketing

Bezettingswerken Fransen

Marketing en sales zijn de motor van een bedrijf. Wat Thys Communicatie zo speciaal maakt voor ons is dat zij de beide perfect op elkaar afstemmen.

Bouw website, HR werving, Online marketing, Strategisch advies

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Vragen? Contacteer ons!