Over ons

Thys Communicatie ondersteunt bedrijven om uitzonderlijke resultaten te bereiken dankzij strategisch advies, online marketing, salescoaching en recruitment. We bieden u meer dan 10 jaar ervaring in de begeleiding van zelfstandigen en KMO’s om succesvol te groeien, hierbij focussen we ondermeer op het verhogen van uw leads en marge.

Pieter

Founder & CEO

De oprichter en bezieler van Thys Communicatie. Zijn jarenlange expertise in online marketing, strategisch advies en sales management zorgt samen met zijn unieke visie op marketing voor échte resultaten. Waar zaken als leads en marges soms verwarrend kunnen zijn, zorgt hij ervoor dat je het bos door de bomen kan zien. Als groeien jouw doel is, is hij de persoon die je daarmee kan helpen.

Katja

Chief Operating Officer

Katja is mede-bestuurder en hoofdverantwoordelijke van de marketingafdeling, maar ook iemand die de ins- en outs van Thys Communicatie als geen ander kent. Ze is een flexibele duizendpoot met een excellente kennis van online marketing. Heeft uw bedrijf een probleem? Dan weet zij wellicht een oplossing.

Séverine

Chief Marketing Officer

Deze goedlachse Limburgse weet precies wat ze wil en zal dat krijgen ook. ‘Hoe kan je als bedrijf op een efficiënte manier groeien?’, is een vraag waar ze zich dagelijks mee bezighoudt. Voor waardevolle tips en ervaringsgerichte adviezen ben je bij haar aan het juiste adres.

Tom

Senior Performance Marketeer

Tom voelt de noden van zijn klanten aan alsof het een gave is. Hij straalt vertrouwen uit, zowel door zijn persoonlijkheid, als door zijn jarenlange ervaring in de marketingsector. Voeg daar een breed netwerk en gevoel voor avontuur aan toe en je hebt onze Performance Marketeer regio West-Vlaanderen.

Mike

Senior Performance Marketeer

Met zijn jarenlange ervaring in onder andere de mediasector, business development en (key) account/diversification management, is Mike een echte krak in het vak. Als aanvulling hierop is hij perfect tweetalig en beschikt hij over een uitgebreid netwerk. Naast zijn professionele ambities, is hij ook een echte familieman die zot is van sport (lees: marathons, spinning, fitness…) en voetbalclub RWD Molenbeek.

Elke

Performance Marketeer

Elke is een gedreven madam uit Vlaams-Brabant die besloot om haar carrière over een andere boeg te gooien. Gezien ze voorheen zelf als ondernemer actief was, begrijpt ze perfect wat het is om een bedrijf te runnen en klanten te soigneren. Verder heeft ze ook een passie voor (gezond) eten, muziek en haar zoontje Vic.

Eli

Performance Marketeer

Zijn uitgebreide professionele ervaring, sterke affiniteit met marketing en innemende sociale karakter maken hem niet alleen een veelzijdige maar ook uiterst gedreven collega. Daarnaast is hij sportief ingesteld en zoekt hij regelmatig de gezelligheid op met vrienden.

Reinout

SEO/SEA Marketeer

Voorzien van een stevige portie leergierigheid, interesse in alles wat met cijfers te maken heeft en een beredeneerde aanpak, zorgt Reinout ervoor dat jouw zoekwoorden resultaten opleveren. Waar hij in zijn beroep focust op één specifieke materie, heeft hij een waslijst aan hobby’s in zijn vrije tijd.

Michiel

Junior SEA & Automation Marketeer

Michiel is onze specialist in SEA en Automation. Zijn scherpzinnigheid en leergierige karakter zullen hem ongetwijfeld succes opleveren tijdens zijn verdere traject. Naast AI en technologische innovatie, is hij ook geïnteresseerd in lezen, boksen en alles wat met gezondheid te maken heeft.

Julie

Art Director & Graphic Designer

Ze is een manusje-van-alles. Grafisch ontwerp, illustraties of reistips nodig? Julie is your girl. Wanneer ze haar tanden in een project zet, laat ze niet los tot ze tevreden is van het resultaat. Verder is ze een trouwe supporter van KV Mechelen, een gepassioneerd reizigster en fiere pleegouder van nestjes kittens uit het asiel.

Yunot

Graphic Designer

Yunot zal zijn werk altijd met de nodige precisie benaderen, maar hoe kritisch hij soms ook voor zijn designs kan zijn, zo kan hij ook helemaal loskomen wanneer hij zich onder collega’s bevindt. Geen enkel (design)vraagstuk is te complex en hij zet zijn tanden maar al te graag in het bedenken van visueel aantrekkelijke ontwerpen.

Marnic

Web Designer/Developer

Web designer met gevoel voor correcte UX/UI, clean code en gepassioneerd door technologie.

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Persoonlijke service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve
strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.

Vragen? Contacteer ons!