Over ons

Thys Communicatie ondersteunt bedrijven om uitzonderlijke resultaten te bereiken dankzij strategisch advies, online marketing, salescoaching en recruitment. We bieden u meer dan 10 jaar ervaring in de begeleiding van zelfstandigen en KMO’s om succesvol te groeien, hierbij focussen we ondermeer op het verhogen van uw leads en marge.

Pieter

Founder

De oprichter en bezieler van Thys Communicatie. Zijn jarenlange expertise in online marketing, strategisch advies en sales management zorgt samen met zijn unieke visie op marketing voor échte resultaten. Waar zaken als leads en marges soms verwarrend kunnen zijn, zorgt hij ervoor dat je het bos door de bomen kan zien. Als groeien jouw doel is, is hij de persoon die je daarmee kan helpen.

Katja

Chief Marketing Officer (CMO)

Katja is mede-bestuurder en hoofdverantwoordelijke van de marketingafdeling, maar ook iemand die de ins- en outs van Thys Communicatie als geen ander kent. Ze is een flexibele duizendpoot met een excellente kennis van online marketing. Heeft uw bedrijf een probleem? Dan weet zij wellicht een oplossing.

Séverine

Senior Performance Marketeer

Deze goedlachse Limburgse weet precies wat ze wil en zal dat krijgen ook. ‘Hoe kan je als bedrijf op een efficiënte manier groeien?’, is een vraag waar ze zich dagelijks mee bezighoudt. Voor waardevolle tips en ervaringsgerichte adviezen ben je bij haar aan het juiste adres.

Tom

Senior Performance Marketeer

Tom voelt de noden van zijn klanten aan alsof het een gave is. Hij straalt vertrouwen uit, zowel door zijn persoonlijkheid, als door zijn jarenlange ervaring in de marketingsector. Voeg daar een breed netwerk en gevoel voor avontuur aan toe en je hebt onze Performance Marketeer regio West-Vlaanderen.

Luana

HR & Office Manager

Als er één iemand is waar we met alles terechtkunnen, is dat wel Luana. Op dagdagelijkse basis beheert ze de boekhouding, onze HR-tak en zorgt ze dat het overzicht steeds bewaard blijft. Ze is altijd discreet, staat stevig in haar schoenen en haar zoontje is haar ultieme nummer één.

Julie

Online Marketeer & Copywriter

Inventieve copywriter met een journalistieke achtergrond. Geen enkele taalfout ontsnapt aan haar kritisch oog en het bedenken van creatieve concepten is haar specialiteit. Adverteren op Google en Facebook behoren ook tot haar expertises.

Reinout

SEO/SEA Marketeer

Voorzien van een stevige portie leergierigheid, interesse in alles wat met cijfers te maken heeft en een beredeneerde aanpak, zorgt Reinout ervoor dat jouw zoekwoorden resultaten opleveren. Waar hij in zijn beroep focust op één specifieke materie, heeft hij een waslijst aan hobby’s in zijn vrije tijd.

Robin

Performance Marketeer Bouw

Robin werkte in zijn vorige beroep jarenlang als design engineer en beschikt daardoor over een uitgebreide technische kennis. Hij heeft een achtergrond in zowel intern als extern projectmanagement, evenals sterke organisatorische skills en biedt creatieve oplossingen voor elk probleem. Zijn grondige en persoonlijke aanpak is een grote meerwaarde voor het realiseren van al uw marketingdoelen.

Julie

Marketing Executive

Julie beschikt over een goede portie geduld, vastberadenheid en het vermogen om outside-of-the-box te denken. Allemaal noodzakelijke ingrediënten om klanten te werven én te behouden. Hiernaast is ze in haar vrije tijd ook gepassioneerd door foto- en videografie.

Alex

Senior Performance Marketeer

Deze Antwerpse madam heeft pit. Dat is zowel te merken aan haar uitbundige karakter, als het gemak waarmee ze een gesprek op gang kan trekken. De capaciteit om de behoeften van haar klanten moeiteloos aan te voelen, gecombineerd met haar 15 jaar lange achtergrond in online communicatie, zijn een enorme troef. Staat er ergens een tas koffie klaar? Dan is ze alvast onderweg.

Isabelle

Marketing Executive

Isabelle is door haar veelzijdige professionele achtergrond een echt manusje-van-alles. Met een positieve instelling en haar hulpvaardig karakter, staat ze onze klanten maar al te graag te woord. Verder kan je haar in haar vrije tijd het vaakst terugvinden in de fitness of omringd door familie en vrienden.

Yunot

Graphic Designer

Yunot zal zijn werk altijd met de nodige precisie benaderen, maar hoe kritisch hij soms ook voor zijn designs kan zijn, zo kan hij ook helemaal loskomen wanneer hij zich onder collega’s bevindt. Geen enkel (design)vraagstuk is te complex en hij zet zijn tanden maar al te graag in het bedenken van visueel aantrekkelijke ontwerpen.

Ellen

Art Director

Met haar 20 jaar lange ervaring als Grafisch Vormgever & Art Director heeft Ellen een uitstekend oog voor detail en vindt ze voor elk probleem wel een creatieve oplossing. Wat haar motiveert? Een goede (re)branding maakt haar helemaal gelukkig. In haar vrije tijd is ze verder ook bezig met fotografie, Instagram, uitstapjes… stilzitten is in ieder geval geen optie.

Evelien

Performance Marketeer

Evelien is een ervaren, gedreven professional met een liefde voor relatiemanagement. Ze hanteert steeds een uiterst persoonlijke aanpak die aangevuld wordt met een dosis humor en eigenheid. Verder is ze een echte levensgenieter en spendeert ze haar vrije tijd het liefst met haar dochter, vrienden & familie.

Marnic

Web Designer/Developer

Web designer met gevoel voor correcte UX/UI, clean code en gepassioneerd door technologie.

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Persoonlijke service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve
strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.

Vragen? Contacteer ons!