Blog

Benieuwd wat er leeft in de marketingwereld? Welke nieuwe trends er aan het opkomen zijn en hoe wij hiermee omgaan? Of kan je huidige marketingaanpak nog wat bijsturing gebruiken? Dan is onze blogpagina iets voor jou!

Zó maak je jouw inbox stressvrij

Om je productiviteit op peil te houden en meer tijd over te houden voor andere belangrijke dingen, geven we je graag een aantal tips voor het reorganiseren van jouw inbox.

Verder lezen

Hoe werkt reposten op Instagram?

Weet jij al hoe 'reposten' op Instagram werkt? Wij leggen het jou graag uit!

Verder lezen

TikTok als zoekmachine?

Wist je dat...TikTok ook als zoekmachine gebruikt wordt? Benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat? Lees het nu in onze nieuwe blogpost!

Verder lezen

Meer verkoop dankzij social proofing?

We onderzoeken wat social proofing precies is en hoe je het in jouw marketingaanpak kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat mensen voor jouw product of dienst gaan kiezen.

Verder lezen

Dit moet je weten over Google Analytics 4

Heb jij de GA4-code al geïnstalleerd op jouw website? 1 juli is het zover, dan schakelt Google over van UA naar GA4! Meer weten? Lees het hier.

Verder lezen

Wat is 'growth hacking'? En hoe kan het relevant zijn voor jouw bedrijf?

‘Growth hacking’, wat voor iets is dat? Kort gezegd is het een manier om jouw bedrijf op een kosteneffectieve manier te laten groeien. Zegt het je nog steeds niets? Ik leg je in dit artikel graag uit hoe je met jouw bedrijf precies aan ‘growth hacking’ kan doen.

Verder lezen

Hoe kan Chat GPT een meerwaarde zijn voor jouw bedrijf?

Als er één technologisch snufje wereldwijd veel belangstelling wekt, dan is dat Chat GPT. Studenten gebruiken het om papers te schrijven, professionals schrijven er hun LinkedIn teksten mee en zelfs filmscripts worden er volledig op gebaseerd.

Verder lezen

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Contact

Persoonlijke service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve
strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.

Vragen? Contacteer ons!