Salesstrategie & salestraining

Van verkoper tot topverkoper
Plan een gesprek

Meer verkopen dankzij een goed plan

Verkopen lijkt eenvoudig, een verkoper helpt simpelweg een koper kopen. In de praktijk zien we echter dat “sales” vele uitdagingen kent. Verkopen is een werkwoord en vraagt dus de nodige inspanning om succes te boeken.

De HEROES-salesstrategie van Thys Communicatie is een leidraad om uw verkopers en account managers te trainen om efficiënter te verkopen en hun/uw groei te plannen.

  • Hunt 91% 91%
  • Emotionalise 83% 83%
  • Rationalise 95% 95%
  • Offer 85% 85%
  • Encourage 93% 93%
  • Sell 89% 89%

Neem nu Contact

Salescoaching en tips voor verkopers

Voor iedere job is inspanning belangrijk, voor iedere job bestaan er hulpmiddelen en voor iedere job bestaat er een optimale aanpak, voor verkopen is dat niet anders. Succesvol verkopen kan dankzij een goede verkoopstrategie, de juiste hulpmiddelen en passie voor uw product en sales! Door de juiste ondersteuning kan uw verkoper elke uitdaging overwinnen en uitzonderlijke resultaten behalen.

Verkoopstrategie

Een goede strategie vormt de basis voor succes in verkoop. Tegenwoordig gaat een verkoopstrategie veel verder dan de verkoopafdeling zelf. Om topresultaten te bereiken is er een commerciële strategie nodig waarbij marketing en sales hand in hand gaan.
Wanneer productmanagement, marketing, sales en service-na-verkoop goed op elkaar afgestemd worden heb je een solide basis om uitstekende verkoopresultaten te behalen. Hier komt Thys Communicatie voor u in actie, we hebben bijna 10 jaar ervaring in het begeleiden van KMO’s en zelfstandigen in hun zoektocht naar meer verkoop, omzet en winst via sales- en marketingadvies, trainingen en coachings!

Inkooptraining vastgoed

Vragen? Neem even contact.

Wil u meer informatie? Neem nu contact, we werken graag een voorstel uit op maat van uw bedrijf!

Snelle en Persoonlijke Service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership met u. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve Strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.