Kreapaint

Ondertussen zes jaar geleden zijn we gestart met een B2C afdeling, een compleet nieuw verhaal in ons boek. Op een feestje een concullega van Pieter tegengekomen die me toch wel het belang van goede communicatie (wat veel verder reikt dan social media) kon aantonen.

De opstart was heel goed, een onmiddellijke deftige placing op de markt, maar dat had natuurlijk ook zijn prijs.
Na een paar jaar, Pieter ontmoet op een uitstapje, en vrij snel een afspraak gemaakt. Daar wist hij mij te vertellen en te overtuigen dat de bedragen die we spendeerden wel correct waren, maar dat we daar toch veel meer moesten voor krijgen.

In bijna verstaanbare taal kon hij mij het belang aantonen van het volledige marketing plaatje. Het moet een en-en verhaal zijn.

Nu, 4 jaar verder met Thys communicatie, moeten we zeggen dat we zeer tevreden zijn met de overstap. Resultaten zijn aantoonbaar en liggen in de lijn van de vooropgestelde verwachtingen. De samenwerking met gans zijn team is alleen maar aan te raden.

Rob vandezande
  • Bouw website
  • Logo en huisstijl
  • Online marketing
  • Sales coaching
  • Strategisch advies
Bezoek website

Vragen? contacteer ons

Wilt u meer informatie?
Neem nu contact op, we werken graag een voorstel uit op maat!

Persoonlijke service

We focussen op het ontwikkelen van een duurzaam partnership. Een snelle en persoonlijke service staat daarbij centraal.

Innovatieve
strategieën

Dankzij onze ervaring met KMO’s en zelfstandigen uit diverse sectoren kunnen we uw bedrijf vanuit een helicopterview bekijken en interessante groeistrategieën voor u ontwikkelen.

Commerciële visie

Sales en marketing zijn altijd in evolutie. Thys Communicatie volgt voor u de marktevoluties op de voet zodat u optimaal advies krijgt voor de commerciële visie van uw bedrijf.

Focus op groei van uw bedrijf

Dankzij een no-nonsense aanpak met directe communicatie houden we focus op de groei van uw bedrijf.

Vragen? Contacteer ons!